Hjelp

FAQ

Generelt

Jeg finner ikke svaret på spørsmålet mitt

Vi er virkelig lei for at du har et spørsmål som fortsatt irreterer deg. Vi vet hvor frustrerende dette kan være, så gå til vår kontakte del , og vi vil forsøke å løse problemet så raskt som mulig.


Hvorfor nedtellingstidtakeren synes å være feil?

Selv om vi gjør alt for å sikre at nøyaktigheten av tider vises, kan vi ikke helt garantere 100% at tiden som vises på din datamaskon eller andre klokker stemmer med stystemets tid.

Derfor er det alltid lurt å lage en spillhandel / justering på laget i god tid, ca 1 eller 2 timer før spillet er satt til å låses/lukkes ned.

Klokker på våre servere holdes synkronisert med tid-a.nist.gov (129.6.15.28) NIST, Gaithersburg, Maryland NIST Internet Time Servers.


Jeg ønsker å sponse en konkurranse, hvem bør jeg kontakte?

Hvis du ønsker å sponse en konkurranse, kan du kontakte oss på support@swush.com .


Jeg har vunnet en premie! Må jeg gjøre noe for å få den?

Først, la meg si godt jobbet og gratulerer!

For at vi skal kunne sende deg premien din, må du forsikre oss om at ditt navn, adresse og andre personopplysninger er riktig skrevet inn på siden som inneholder kontoinnstillinger.

Vi sender premien din innen cirka 14 dager. Hvis du har imidlertid ikke har mottatt premien etter 14 dager, kan du kontakte oss på support@swush.com . Husk å inkludere følgende i mailen navn på laget , hvem kontoen er tilknyttet og navnet på spillet som du vant prisen i.


Det virker som om min kapteinsbonus er feil

Husk at hvis kapteinen tilhører en klubb som spiller to kamper i en spillrunde vil han kun motta sin kapteinsbonus for en av de kampene . Bonusen vil bli utdelt etter prestasjonene knyttet til den første kampen som ble spilt av laget i den aktuelle runden.


Grupper og puljer

Hva er forskjellen mellom en gruppe og en pulje?

En gruppe er beregnet for andre fantasi-managere for å skape sin egen plass der de kan kommunisere og samhandle med hverandre. Medlemmer av en gruppe har et eget privat forum hvor de kan poste tema for diskusjon, noe som gjør den perfekt for brukere som har venner de ønsker å kommunisere med, direkte i Sportsboksen selv.

En pulje er utviklet for andre fantasi-managere for å lage sin egen liga, som tillater dem å konkurrere direkte mot hverandre, hvor de beste deltakerne fra hver spillrunde blir i toppen av puljen! Ligaene er perfekt for brukere som har venner de ønsker å konkurrere mot mer direkte.

En av de viktigste fordelene ved å etablere en gruppe er at en gruppe eksistens forblir atskilt fra et spill. Dette betyr at når sesongen er slutt, kan medlemmene av gruppen fortsatt ha kontakt med hverandre via gruppens forum. Dette gjør det enkelt å sette opp nye puljer for å konkurrere mot andre gruppers medlemmer på et senere tidspunkt for forskjellige spill og idretter. Grupper er i stand til å sette opp mange puljer som deres gruppemedlemmer kan konkurre innenfor.

Et viktig poeng å være oppmerksom på er at det er mulig å være medlem av en gruppe uten å måtte konkurrere innenfor noen av gruppens tilknyttede puljer. Som kontrast er det imidlertid ikke mulig å konkurrere i en gruppe tilknyttet puljer uten å også være medlem av gruppen. Som et resultat av det vil du som blir med i puljen, som bruker vil du automatisk bli medlem av gruppen som etablerte den puljen.

Puljer kan opprettes via en gruppens hovedside eller via fanen som heter "puljer" i et spill.

Passordet for en gruppe eller noen av dets tilknyttede grupper er de samme, og kan sådan kun endres av gruppens administrator.


Konto

Hvorfor kan ikke du bare sende meg mitt gamle passord?

Vel, det er en veldig god grunn for dette. Vi har egentlig ikke tilgang til ditt gamle passord!

Det er viktig av sikkerhetsmessige grunner at du er den eneste som kjenner passordet til din konto. Når du logger deg inn, kan vi bare se om passordet er riktig eller ikke, ikke hva passordet faktisk er.

Hvis du vil, kan du alltid endre passordet tilbake til det gamle - så snart du har gått igjennom prosessen med å skaffe et nytt et og er logget inn igjen


Jeg har fått en ny e-postadresse

Din e-post er en del av din personlige informasjon og derfor er det viktig at du holder denne oppdatert slik den gjør det mye enklere for oss å ta kontakt med deg når du vinner noe!

Du kan se og endre alle dine personlige opplysninger under Konto-menyen øverst til høyre på denne siden.


Hvordan kan jeg forandre mitt brukernavn?

Kort sagt, kan du ikke endre ditt brukernavn. Beklager!


Jeg har glemt passordet mitt!

Kan ikke huske passordet ditt, ikke sant? Ikke tenk på det, du kan få et nytt passord her.


Teknisk hjelp

Hva er de tekniske kravene for nettstedet?

Browser

Vi anbefaler at du bruker den nyeste versjonen av din foretrukne nettleser, for eksempel. Mozilla Firefox 3 , Microsoft Internet Explorer 8 , Opera nettleser 9.6 , eller hvis du er Mac-bruker Safari 3.1 .

Det er mulig å bruke nettstedet i en eldre browser f.eks Internet Explorer 6, men det kan forekomme uregelmessigheter -særlig visuelt - i eldre nettlesere.

Flash

For å få den fulle gode opplevelsen når du bruker nettstedet, anbefaler vi at du har siste versjon av Adobes Flash-plugin installert. Se også nedenfor om jeg har den nødvendige versjonen av Flash installert?

Javascript og informasjonskapsler

JavaScript og informasjonskapsler er noe man må ha for at nettstedet skal fungere. Vi bruker informasjonskapsler for å lagre brukerinformasjon og javascript til spillehandel, live oppdateringer, sortering av tabeller, osv. sørg for at begge er aktivert i nettleseren.


Har jeg riktig versjon av Flash installert?

For å se laget ditt grafisk, må du ha Flash versjon 9.0.115 installert.

Hvis du er usikker på om du har Flash installert på datamaskinen, eller hvilken versjon du har, kan du sjekke det via denne linken, Adobe Flash Player .
På dette nettstedet kan du sammenligne din versjon (se versjon info-boks), med en liste over de siste versjonene av Flash for plattform (se Platform - Browser - Version-boks).

Det er også svært viktig at du aktiverer JavaScript og ActiveX i nettleseren din. Det kan også være mulig at du må tillate "vg.manager" tilgang i din nettleser, brannmur eller i dine antivirusprogram innstillinger.

For ytterligere informasjon, henviser vi deg til å denne hjelpe siden fra Adobe (som utgir flash). Her kan du se hvordan du kan konfigurere nettleserens sikkerhet (pkt. 3), samt det gis en rekke andre løsninger som kan redusere Flash vise problemer du muligens kan oppleve (Pkt. 4).

Installere Flash
Hvis du vil installere en ny versjon av Flash kan du laste den ned via denne linken, Installer Adobe Flash Player .
Merk at det ikke er nok å bare laste ned Flash, men du må også sørge for at den er installert, og det kan kreves at du må restarte din datamaskin.
Hvis du er usikker på hvordan du installerer flash kan du finne mer hjelp og instruksjoner via denne linken, Flash-spiller installasjonsinstruksen.


Hvordan du skal formatere tekst når du skriver vegg / foruminnlegg?

Du har følgende alternativer for formatering av tekst når du skriver vegg / foruminnlegg.

Tekst

**Fet tekst** fet tekst
//kursiv// kursiv
--overstreket-- overstreket

Linker

www.swush.com www.swush.com

[[http://www.swush.com|Link til Swush]] Link til Swush

Lister

* first
* second
* third
• første
• andre
• tredje

# første
# andre
# tredje
1.første
2. andre
3. tredje


Utskiftning av spillere og kaptein

Når kan jeg velge en ny kaptein?

Du kan velge en ny kaptein når spilerhandelen er åpen.


Når kan jeg kjøpe og selge spillere?

Du kan bare kjøpe og selge spillere i løpet av en spillerunde, før noen matcher for spillerunden har startet. Du kan se kampoversikten på kampoversikten , hvor en nedtelling til neste hendelse også er tilgjengelig.