Forum

hvordan klarer dere å gi hernandes 9 på børsen når alle andre seriøse sider gir han 7.....
fletcher er banens beste 3 steder og dere klarer å gi han 7 hva skyldes det at det er såå stor forskjell mellom vgbørs og skysports,altomfotball,tv2


Og hvordan i svarte hælvette er det mulig å gi Ashley Young en 8'er i matchen mot Blackburn? Han var jo helt sykt god. en 9'er eller 10'er ville vært på sin plass. Dere i VG premierer de mer kjente lagene. Det er helt forferdelig dårlig. Se matchen en gang til. Young er midtbanespiller, en assist, to mål, skaffer selv straffen, har fantastiske driblinger som skaper masse sjanser for Villa. Dette blir bare latterlig.

det er helt tragisk hvordan de premierer lagene..mange som skulle hatt bedre børs..men virker som de har en favoritt spillere...

Syntes de bør kutte ut at spillerbørsen skal telle på antall fiktive kroner. Det er bare tull og man vil alltid favorisere kjente spillere etc. Noe VG er utrolig dyktige på.

Dere tar penger fra folk når det gjelder å være med, å da bør VG holde seg gode nok til å gjøre konkurransen rettferdig som mulig. Dette er useriøst og simpelt.